1 september 2010

Keek-a-booooo!

Vi ska tapetsera Kalles rum! Äntligen har vi fått arslet ur vagnen!
Maken klistrade upp easy cover på väggen förra helgen eftersom vårt spacklande sist inte är något att skryta om. Och när man spacklar så måste man svabba och dammsuga 411 ggr vilket jag inte har lust med.

När vi sedan valt tapeter visade det sig vara 4 dagars leveranstid på dem. Detta betyder att en miljon leksaker ligger förpackade och utspridda i vårt vardagsrum sedan förra helgen. Jättekul!
Trots detta är det mycket roligt att leta upp leksaker i dessa lådor...
Ebba började morgonen med att hälla Kalles alfabetsspel upp och ner, dvs tusen bitar på golvet. Det finns en anledning att spelet står högst upp på hyllan i vanliga fall.
Efter hon hällt ut den var hon på väg att göra detsamma med Kalles dinosauriepussel på 200 bitar. Min undanmanöver i form av en bok fungerade för en gångs skull tack och lov!

Eftersom Kalles rum är tömt så står hans säng numera i vårt rum. Vi samsover som en riktig hippiefamilj! Detta tycker han är så mysigt att han går och lägger sig kl 18 om kvällarna, bara för att han tycker det är mysigt!
Nu trodde ni att han minsann vaknar kl 4 som i sann Kalle-anda, men icke, kl 6 är det morgon! Det är riktigt lyxigt för den som går upp först, dvs min man.
Sen att lillasyster går upp kl 5 är petitesser eller?

På bilden så ser ni två tapeter, den till vänster med stjärnorna (Midbec, "Keek-a-boo") ska vi ha som fondtapet i barnens rum. Så när det är klart är det bara en våningssäng som saknas!



1 kommentar: