14 oktober 2008

Bloggtorka

Jag har bloggtorka som ni kanske märker...

Snackar av mig på våra lattemorsaträffar varje morgon, det är så skönt att babbla av sig. Måndagmorgon på Birgittas är guld värd!
Det är så skönt att höra att andra tycker att det kan vara jobbigt med helger då dagis är stängt och allt ska vara så mysigt och pluttigulligt.
Vi klagar på våra män och fruar, det är nämligen inte bara män som inte tömmer sina byxfickor innan tvätt, viker ur sanden ur jeansen innan de lägger sig i soffan, eller inte hittar nåt trots att det de letar efter ligger rätt fram. Det är mycket intressant!

Det börjar närma sig kalas så vi bakar för fullt här, härom dagen var det kanel och vaniljbullar. Idag var det syltkakor, jäklar vad goda de blev.

Min man har släktingar som alltid tar med sig nån gammal glasstårta eller kakor som har konsums gamla logga på sig när de kommer på kalas hos oss. Jag vet inte om det är en pik till vår bakkonst eller om de brukar gå hungriga härifrån?
De tror att det fortfarande är efterkrigstid och att man måste spara varenda litet majskorn. Jag slängde en gång en baguettände som var hård som sten hos dem, den plockades senare upp ur soporna för den kan vara "bra att ha".
Blir man bjuden dit på middag i mars är det klokt att stanna hemma eller få det till en fika istället. Anledningen är nämligen att hon vill göra slut på julskinkan...

Nä nu ska Ebba matas!

Vill precis som Abbes pappa i http://www.hejaabbe.com/ uppmana alla att anmäla er till donationsregistret! http://www.livsviktigt.se/templates/DR_SubStartPage____236.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar